Kuokkasuontie 5

67600, Kokkola

050 574 0602

9-18 (myös viikonloppuisin)

Hautakivet Kuusamo

Jokainen suunnittelemamme ja työstämämme hautakivi on ainutlaatuinen ja tärkeä

Kun tilaat hautakiven meiltä, saat hautakiven kaiverruksen lisäksi meiltä lyhdyt, koristeet ja muut lisätuotteet kiveen valmiiksi asennettuna. Asennamme kiven paikoilleen ja varmistamme, että haudalla on kaikki kunnossa. Ilmoitamme sinulle, kun kivi on paikoillaan. Hautakiven toimitusaika on muutamasta päivästä n. kolmeen viikkoon. Valmistamme ja toimitamme hautakiviä hautasmaille kuten esim. Kuusamo, Taivalkoski ja Posio.

Voit pyytää tarjouksen puhelimitse tai s-postin kautta. Voit myös sopia tapaamisen niin suunnittelemme kiven yhdessä toiveidenne mukaisesti. Teemme luonnoksen kivestä ja kerromme eri kivivaihtoehdoista ja niiden pintakäsittelyistä, ja vastaamme kaikkiin kysymyksiinne liittyen kiveen.

Kotikäynti on myös mahdollista, jos niin toivotte.

Hautakiven valinta – kivilaatu, malli, kaiverrukset ja lisätuotteet

Hautakiven valinta aloitetaan kivilaadun ja kiven mallin valinnasta. Käytämme Loimaan kiven mallistoa, joista työstämme lopullisen hautakiven. Loimaan kivi on yksi Suomen arvostetuimpia kivituotteiden toimittajia ja olemme tehneet yhteistyötä jo vuosikymmeniä.

Hautakiven valinnassa on tärkeää huomioida sekä vainajan persoona että omaisten toiveet. Vainajan persoona vaikuttaa usein kiven koristeisiin, kuten esimerkiksi kaivertamalla tehtyihin kuviin tai symboleihin, tekstifontin tyyliin, kultaukseen tai kaiverruksen väritykseen. Omaiset haluavat usein kunnioittaa vainajaa lisäkoristeilla tai teksteillä. Usein hautakiveen valitaan myös lyhty, joka varmistaa kynttilän palamisen haudalla kauniisti säästä riippumatta.