Kuokkasuontie 5

67600, Kokkola

050 574 0602

9-18 (myös viikonloppuisin)

Lyhdyt ja pronssituotteet

Lyhdyt ja pronssituotteet

Käytämme hautakivissämme Paasikivi Oy:n valmistamia hautakiviin liitettäviä pronssituotteita. Paasikivellä ei ole omaa kuluttajamyyntiä, vaan tuotteita myyvät vain valtuutetut jälleenmyyjät. Tuotteita ovat mm. kirjaimet, symbolit, reliefit ja lyhtykehykset. Valetuilla ja hautakiviin liitetyillä pronssituotteilla kiviin saadaan kauniita, kolmiulotteisia yksityiskohtia. Kiveen upotetut lyhdyt ovat turvallisia ja niiden sisällä kynttilä palaa tasaisesti tuulesta ja sateesta huolimatta.

Pronssi on ikuinen ja ajaton materiaali

Paasikiven tuotteet on valmistettu pronssista, joka on ikuinen ja ajaton materiaali. Tuotteet valmistetaan valamalla. Pronssiseos on valittu kestämään olosuhteet ja materiaali patinoituu hautakiven arvolle sopivalla tavalla. Pintakäsittelyä vaihtamalla voidaan muuttaa tuotteiden väritystä.

Kestävät ja ammattitaidolla tehdyt kiinnitykset

Kiinnitykset ovat erityisen tärkeitä lyhtyrakenteissa. Lyhdyissä on Paasikiven kehittämä kiinniketankoratkaisu, joka pitää lyhdyn paikoillaan pohjoisen ilmaston säävaihteluissa. Asennamme lyhdyt ja muut kolmiulotteiset tuotteet kiveen ammattitaidolla.

Tutustu pronssisiin koristeisiin ja lyhtyihin

Hautakiveen yhdistettäviä pronssituotteita ovat lyhtykehykset, erilliset pronssilyhdyt, muistolaatat, erikoistyöt ja sotaveteraanitunnukset.

Tutustu tästä Paasikiven tuotteisiin »