Kuokkasuontie 5

67600, Kokkola

050 574 0602

9-18 (myös viikonloppuisin)

Tietoa yrityksestä

Tarina

Yrityksemme on perheyritys jo kolmannessa polvessa. Isoisäni työskenteli kivialalla ja isäni aloitti kaiverrustyöt nuorena ja perusti oman yrityksen yli 40 vuotta sitten. Siitä asti hän on kiertänyt Pohjois-Suomea ja Pohjanmaata, jättäen ammattitaitoisen kädenjälkensä lukemattomiin määriin hautakiviä. Veljistäni on tullut kivityön ja kaivertamisen ammattilaisia isäni opissa. Olen itse erikoistunut kultausten tekemiseen.

Kiviä on työstetty pihapiirissämme aina.  Käytännössä olemme eläneet hautakivien ympäröimänä lapsesta lähtien ja seuranneet liiketoimintaa hyvin läheltä. Oleellisin asia tässä liiketoiminnassa on ymmärtää, millaisen lopputuloksen asiakas haluaa ja osata tarjota sellaista hänelle.

Isän tinkimätön ammattitaito ja vaatimus hyvästä laadusta on iskostunut meihin jo nuorena. Olemme myös sisäistäneet vanhempiemme hienotunteisen ja arvokkaan tavan hoitaa asiakassuhteita surutilanteessa. Hautakivi ja sen tekeminen on kunnianosoitus vainajalle. Suunnittelemme kiven ajatuksella ja pohdimme yhdessä vaihtoehdot omaisten kanssa.

Olemme ylpeitä ammattitaidosta ja käsityöperinteestä, joka on siirtynyt perheessämme sukupolvelta toiselle. Jatkamme siksi mielellämme veljieni kanssa perheyrityksen toimintaa ja tuomme valikoiman ja palvelut helposti saataville myös verkkoon.


Linda Isokoski, toimitusjohtaja

Hautakivi Isokoski on kolmannen polven perheyritys, jolla on hautakivien valmistuksen, kaivertamisen ja entisöinnin yli 40 vuoden kokemus. Hautakivissä yhdistyvät kivimateriaali, kaiverrus- ja kultaustyö ja kiveen liitettävät pronssiset osat, kuten lyhdyt, kirjaimet tai symbolit. Jotta kivi kestää sekä aikaa että säiden vaihtelua, sekä kaiverrusten että lisäosien tulee olla ammattitaidolla tehtyjä ja valittuja. Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet vuosikymmeniä kaksi alaan erikoistunutta suomalaista kivi- ja pronssialan yritystä. Näiden yritysten tuotteilla voimme taata suomalaisen kiven ja metalliosien laadun ja kiinnitysten pitävyyden. Toimitamme kivet ja teemme kaiverrustyöt paikan päällä Pohjanmaalta aina Lappiin asti.