Kuokkasuontie 5

67600, Kokkola

050 574 0602

9-18 (myös viikonloppuisin)

Uudet hautakivet

Jokainen suunnittelemamme ja työstämämme hautakivi on ainutlaatuinen ja tärkeä

Kun tilaat hautakiven meiltä, saat hautakiven kaiverruksen lisäksi meiltä lyhdyt, koristeet ja muut lisätuotteet kiveen valmiiksi asennettuna. Asennamme kiven paikoilleen ja varmistamme, että haudalla on kaikki kunnossa. Ilmoitamme sinulle, kun kivi on paikoillaan. Hautakiven toimitusaika on muutamasta päivästä n. kolmeen viikkoon. Toimitamme hautakiviä ja teemme kaiverruksia paikan päällä Pohjanmaalta aina Lappiin asti.

Tutustu kivilaatuihin, malleihin ja kokoihin suunnitteluohjelmallamme. Etukäteissilmäilyllä löydät mieleisiä vaihtoehtoja, joiden perusteella autamme sinua valitsemaan oikean kokoisen kiven. Voit myös tehdä tarjouspyynnön ohjelman kautta tai ottaa meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Voimme myös suunnitella kiven yhdessä sovitussa asiakastapaamisessa.

Hautakiven valinta – kivilaatu, malli, kaiverrukset ja lisätuotteet

Hautakiven valinta aloitetaan kivilaadun ja kiven mallin valinnasta. Käytämme Loimaan kiven mallistoa, joista työstämme lopullisen hautakiven. Loimaan kivi on yksi Suomen arvostetuimpia kivituotteiden toimittajia ja olemme tehneet yhteistyötä jo vuosikymmeniä.

Hautakiven valinnassa on tärkeää huomioida sekä vainajan persoona että omaisten toiveet. Vainajan persoona vaikuttaa usein kiven koristeisiin, kuten esimerkiksi kaivertamalla tehtyihin kuviin tai symboleihin, tekstifontin tyyliin, kultaukseen tai kaiverruksen väritykseen. Omaiset haluavat usein kunnioittaa vainajaa lisäkoristeilla tai teksteillä. Usein hautakiveen valitaan myös lyhty, joka varmistaa kynttilän palamisen haudalla kauniisti säästä riippumatta.

Suunnittele itse hautakivi

Voitte suunnitella itse hautakiven ja lähettää siitä yhteenvedon. Vastauksena saatte kivestä 3D-luonnoksen ja hinnan. Autamme aina mielellämme suunnittelun toteutuksessa.